<<
Verellen Skoda Geel
Services

Garantie

Een woord uitleg

De technologie van de ŠKODA-personenwagens en de uitzonderlijke betrouwbaarheid die daaruit voortvloeit, laten ons toe u een programma van 5 waarborgen aan te bieden.

 

2 JAAR zonder Kilometerbeperking

Tijdens de eerste 2 jaar na levering zijn alle wisselstukken en uurloon voor onze rekening indien uw ŠKODA een onstructiefout zou vertonen.

 

3 JAAR op het lakwerk

Indien er een lakfout zou voorkomen binnen de 3 jaar na de leveringsdatum van uw ŠKODA, zal dit hersteld worden zonder kosten voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de ŠKODA-normen hersteld werd na een ongeval. Bij Verellen kan u hier steeds zeker van zijn.

 
2 JAAR op alle gefactureerde herstellingen (wisselstukken en uurloon)

Elke herstelling met originele wisselstukken, uitgevoerd door ons geniet van 2 jaar waarborg.

 
12 JAAR tegen corrosie

Indien er roestvorming zou opduiken in het koetswerk, van binnen naar buiten tijdens de eerste 12 jaar na levering, herstellen wij dit kosteloos voor u. En dit op voorwaarde dat uw wagen volgens de ŠKODA-normen werd hersteld na een ongeval.

 

De Verellen Belofte

U mag er steeds vanop aangaan dat indien u uw wagen bij ons onderhoud en laat herstellen, u steeds recht zal hebben op de garantie die dan van toepassing is doordat wij steeds onder de strikte normen van de fabrikant handelen.

 

VERELLEN GEEL: een woord, een belofte

 

Verellen Skoda Geel Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren